Încă un smartphone high end din India: Karbonn Titanium X + vești despre Micromax!

1.150 ori
<b>Încă un smartphone high end din India: Karbonn Titanium X + vești despre Micromax!</b>Pe lângă firme precum Oppo și poate într-o bună zi Xiaomi, vor ajunge în România și cei de la Micromax, companie indiană care are deja câteva terminale Android interesante. Aceștia nu sunt singurii jucători din India, țara în care operează...

Pe lângă firme precum Oppo și poate într-o bună zi Xiaomi, vor ajunge în România și cei de la Micromax, companie indiană care are deja câteva terminale Android interesante. Aceștia nu sunt singurii jucători din India, țara în care operează și Karbonn, care tocmai a lansat un nou smartphone.

E vorba despre Titanium X, pe care îl vedeți mai sus, iar dotările sale nu sună deloc rău. Acest handset este dotat cu un display IPS Full HD de 5 inch, un procesor quad core de 1.5 GHz și o cameră de 13 megapixeli cu blitz dual LED. în zona frontală avem o cameră de 5 MP, iar alte dotări includ NFC, Android 4.2 și o baterie de 2300 mAh.

Nu avem informații despre cantitatea de RAM de pe terminal, dar bănuiesc că e vorba de 2 GB. Nici designul nu arată deloc rău, iar acest model aduce puțin cu un smartphone Acer, dacă îmi permiteți comparația. Se pare că firmele indiene doresc gloria celor chineze, iar cei de la Micromax au anunțat în această săptămână că internalizează producția și trec de la fabricile din China la producția în India. Se vor impune aceste branduri mai departe de Asia oare?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×