Lenovo Vibe Z hands on preview - phablet LTE de 5.5 inch cu procesor Snapdragon 800 (Retro MWC 2014 - Video)

956 ori
<b>Lenovo Vibe Z hands on preview - phablet LTE de 5.5 inch cu procesor Snapdragon 800 (Retro MWC 2014 - Video)</b>în mod bizar se pare că Lenovo nu avea un smartphone compatibil LTE în portofoliu până la lansarea lui Lenovo Vibe Z. Terminalul a fost expus la standul Lenovo de la MWC, iar noi am realizat un hands on, după cum se vede în clipul de mai jos....

în mod bizar se pare că Lenovo nu avea un smartphone compatibil LTE în portofoliu până la lansarea lui Lenovo Vibe Z. Terminalul a fost expus la standul Lenovo de la MWC, iar noi am realizat un hands on, după cum se vede în clipul de mai jos.

în clip vedem cât de rapidă este camera și cum arată interfața custom, aplicată peste Android. Lenovo Vibe Z măsoară 7.9 mm în grosime, cântărește 145.2 grame și integrează un display IPS LCD cu diagonală de 5.5 inch și rezoluție Full HD. Avem parte și de 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, conectivitate HSDPA cu viteza de 42 Mbps, LTE și o cameră de 13 MP în spate.

Lenovo Vibe Z

Phabletul rulează Android 4.3 folosind un CPU Snapdragon 800 și dispune și de o cameră frontală de 5 MP și o baterie de 3000 mAh. Bateria este neinlaturabila și teoretic asigura până la 648 ore de funcționare în standby. Primim și 33 de ore de timp de convorbiri, pe hârtie. Acest produs se remarcă prin carcasa fabricată din argint sau titan.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×