HP Slate7 VoiceTab hands on preview - tableta cu funcție de telefonie, design stil HTC One (Retro MWC 2014 - Video)

Autor:  | Publicat în:  HP 899 ori
<b>HP Slate7 VoiceTab hands on preview - tableta cu funcție de telefonie, design stil HTC One (Retro MWC 2014 - Video)</b>Cu câteva zile în urma remarcăm la MWC 2014 o tabletă Huawei care seamănă cu un HTC One mai mare, iar acum se pare că și HP a urmat aceeași direcție. Modelul HP Slate7 VoiceTab este cel care adopta acest format și îl puteți admira mai jos...

Cu câteva zile în urma remarcăm la MWC 2014 o tabletă Huawei care seamănă cu un HTC One mai mare, iar acum se pare că și HP a urmat aceeași direcție. Modelul HP Slate7 VoiceTab este cel care adopta acest format și îl puteți admira mai jos într-o experiență hands on.

Persoana de la stand ne-a prezentat slotul sau SIM, a confirmat Android 4.3 drept OS și a promis KitKat pentru la vară. Terminalul costă 229 euro și va sosi în magazine în luna mai, se pare. Puteți efectua apeluri cu acest device, iar el vine și cu 16 GB memorie internă și slot microSD. Ni se promit între 8 și 10 ore de funcționare cu bateria acestui produs.
​

HP Slate7 VoiceTab hands on preview - tableta cu funcție de telefonie, design stil HTC One (Retro MWC 2014 - Video)

HP Slate7 VoiceTab măsoară 9.5 mm în grosime și aparent el va avea și o versiune dual SIM. Ecranul său este unul de 7 inch, cu o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar dotările includ și 1 GB RAM și o cameră de 5 megapixeli în spate. în zona frontală avem o cameră de 2 MP, iar procesorul este un quad core de origini necunoscute.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×