LG G5 ar putea sosi cu un corp metalic unibody (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  LG 748 ori
<b>LG G5 ar putea sosi cu un corp metalic unibody (Zvon)</b>După un LG G3 cu o carcasă care imita metalul (şi aparent folosea şi elemente metalice &icirc;mbinate cu plasticul) şi un LG G4 cu spate din piele de viţel, e momentul să ne g&acirc;ndim acum la LG G5. Va trece la DuraGuard ca la modelul V10 sau...

După un LG G3 cu o carcasă care imita metalul (şi aparent folosea şi elemente metalice îmbinate cu plasticul) şi un LG G4 cu spate din piele de viţel, e momentul să ne gândim acum la LG G5. Va trece la DuraGuard ca la modelul V10 sau vom vedea un model unibody metalic? Aflaţi detalii mai jos.

concept

De vreme ce Galaxy S7 e pe buzele tuturor în ultima vreme, nu ne miră să vedem că au apărut şi zvonuri despre LG G5. Surse din Coreea de Sud par destul de sigure că LG va produce un flagship metalic la anul. E drept că LG G4 a fost apreciat pentru utilizarea acelui capac spate acoperit cu piele, dar în continuare sunt semne de întrebare cu privire la comportamentul său în contact cu umezeala sau la trecerea timpului.

Nu avem o confirmare clară cu privire la direcţia de design a următorului LG G, dar un lucru e sigur: sud coreenii trebuie să producă un smartphone mai slim, pentru că rămân în urmă la acest capitol. Cred că dintre marile companii producătoare de telefoane doar LG şi HTC au lansat modele Android groase în acest an. Huawei, Samsung, Motorola şi Xiaomi nu prea şi-au mai permis talii de 9 mm.

Sa vedem si ce solutii se vor gasi pentru antene in cazul unui design metalic pentru LG G5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×