Oppo lansează Project Spectrum, un nou ROM stock pentru terminalele sale, axat pe viteză şi lipsa de bloatware (Video)

751 ori
<b>Oppo lansează Project Spectrum, un nou ROM stock pentru terminalele sale, axat pe viteză şi lipsa de bloatware (Video)</b>Oppo a lansat Project Spectrum, care se doreşte a fi punctul de pornire pentru un nou ROM al companiei chineze. Aceasta doreşte să ofere o experienţă lipsită de lag şi bloatware posesorilor de handseturi Oppo. &nbsp; E vizat &icirc;n prima fază...

Oppo a lansat Project Spectrum, care se doreşte a fi punctul de pornire pentru un nou ROM al companiei chineze. Aceasta doreşte să ofere o experienţă lipsită de lag şi bloatware posesorilor de handseturi Oppo.

E vizat în prima fază Oppo Find 7, iar Project Spectrum combină sub aceeaşi umbrelă cele mai bune aspecte din Android cel stock şi ColorOS. Aplicaţia Camera primeşte personalizarea Oppo cu opţiuni speciale, iar acustica are parte de funcţia MaxxAudio. Noul software e bazat pe Android 5.1.1 Lollipop şi deşi nu avem încă şi un link de download, acest ROM ar trebui să soseasca in urmatoarele luni.

Oppo Project Spectrum

Se remarcă în demo-ul pentru Spectrum faptul că lista de aplicaţii e fix cea de pe un terminal Lollipop stock sau cea de pe OnePlus 2 de exemplu. Zona de Setări a rămas şi ea neatinsă şi primim şi gesturi offscreen din ce văd. Aplicaţia Camera din ColorOS e aici, semănând foarte mult cu ce oferă Huawei în EMUI, dar aducând şi un mod Manual plin de reglaje foto.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×