Lenovo PB1-770N primește certificarea din partea TENAA; phablet gigant de 6.8 inch

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.223 ori
<b>Lenovo PB1-770N primește certificarea din partea TENAA; phablet gigant de 6.8 inch</b>Prin intermediul TENAA, agenția de certificare chineză, descoperim astăzi că cei de la Lenovo ne pregătesc un nou phablet, de această dată unul gigant &icirc;n comparație cu produsele din gama companiei. Device-ul &icirc;n cauză numit PB1-770N...

Prin intermediul TENAA, agenția de certificare chineză, descoperim astăzi că cei de la Lenovo ne pregătesc un nou phablet, de această dată unul gigant în comparație cu produsele din gama companiei. Device-ul în cauză numit PB1-770N adoptă o carcasă uni-body din metal foarte atractivă a cărei grosimi este de 7.7 mm.

Acest nou produs va sosi cu suport dual-SIM, conectivitate 4G LTE, Bluetooth 4.0, WiFi și un port microUSB v2.0. Lenovo PB1-770N rulează Android, iar din punct de vedere al dimensiunilor sale, se pare că acesta va ajunge pe piață ca un soi de rival pentru Huawei P8 Max, device ce aduce un display similar de 6.8 inch.

Din păcate, documentele de certificare nu dezvăluie specificațiile sale tehnice, dar totuși ne-am putea aștepta la un procesor octa-core, la 3 sau 4 GB memorie RAM și la o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×