Lenovo Yoga Tablet se lansează săptămâna viitoare și În România

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.263 ori
<b>Lenovo Yoga Tablet se lansează săptămâna viitoare și În România</b>Prima tabletă modală din lume, Lenovo Yoga Tablet a fost lansată oficial pe data de 29 octombrie în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Los Angeles. Acum, la aproximativ o lună de la prima apariție, aflăm că tableta va fi lansată și în...

Prima tabletă modală din lume, Lenovo Yoga Tablet a fost lansată oficial pe data de 29 octombrie în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Los Angeles. Acum, la aproximativ o lună de la prima apariție, aflăm că tableta va fi lansată și în România.

Evenimentul de lansare va avea loc săptămâna viitoare, pe 3 decembrie. Acesta tabletă este una multimodală, deoarce îmbină 3 moduri de folosire: Hold, Stand și Tilt. Motivul pentru care Lenovo a ales ca lansarea să aibă loc pe 3 decembrie nu ar putea fi unul ales la întâmplare, ci dimpotrivă, ar putea avea legătură cu faptul că tableta se poate folosi în cele 3 moduri amintite mai sus.

Tableta Lenovo Yoga Tablet va fi disponibilă atât în varianta cu display de 8 inch, cât și în cea de 10 inch. Aceasta vine cu un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare, suport pentru card microSD, WiFi, 3G și o cameră de 5 megapixeli. De asemenea, este prezentă și o cameră frontală de 1.3 megapixeli pentru videoconvorbiri. Bateria folosită promite o autonomie de până la 18 ore, iar OS-ul ales este Android 4.1.2 JellyBean. Momentan tableta nu este disponibilă în stocurile comercianților online, dar sperăm ca aceasta să ajungă cât de curând. Doar cei de la evoMAG au listat-o la un preț de 1.299 lei pentru varianta de 8 inch, respectiv 1.499 lei pentru cea de 10 inch.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×