F64.ro continuă campania de Black Friday azi, pe 29 noiembrie; Iată situația produselor sale!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 798 ori
<b>F64.ro continuă campania de Black Friday azi, pe 29 noiembrie; Iată situația produselor sale!</b>După miile de produse livrate săptămâna trecută de Black Friday 1, azi F64.ro oferă Black Friday 2, deja în vigoare de ore bune. Aflați că retailerul a introdus în ofertă și mai multe accesorii, pentru a veni în întâmpinarea clienților...

După miile de produse livrate săptămâna trecută de Black Friday 1, azi F64.ro oferă Black Friday 2, deja în vigoare de ore bune. Aflați că retailerul a introdus în ofertă și mai multe accesorii, pentru a veni în întâmpinarea clienților care au cumpărat aparate foto săptămâna trecută.

Stocul este mai bine pregătit acum, în special când vine vorba despre produsele Canon 650D și Nikon D5100. Aflați că până la ora prânzului F64.ro avea valorile la 40% din cele de săptămâna trecută, în privința comenzilor și a traficului. Puteți vedea în aceste fotografii echipa F64 la muncă, pentru a rezolva orice problemă legată de comenzi și a livra totul la timp.

F64.ro continua campania de Black Friday azi, pe 29 noiembrie; Iată situația produselor sale!

Avem și noi un flux de live blogging cu oferte de Black Friday în timp real, inclusiv cele de la F64. Cu o săptămână în urmă și Mobilissimo.ro a cumpărat o cameră Sony nouă (HDR-CX410), în reducere de la 2400 la 1600 de lei și o puteți vedea în acțiune deja în unboxingul lui Allview Viva i8. F64.ro taie între timp din prețurile cardurilor de memorie, cu modele Lexar ce pierd și 290 de lei din preț și avem și genți foto profi la mai puțin de 100 de lei, rucsaci Tamrac cu reducere de 250 lei și multe altele.

F64.ro continua campania de Black Friday azi, pe 29 noiembrie; Iată situația produselor sale!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×