Așa arată telefonul 8 core Huawei G750, dotat cu CPU MediaTek

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.427 ori
<b>Așa arată telefonul 8 core Huawei G750, dotat cu CPU MediaTek</b>De când s-a lansat procesorul MediaTek octa core, nu trece nici o zi fără să vedem un terminal nou cu acest chipset la bord. Azi e rândul celor de la Huawei să se prezinte pe web cu o scăpare a unui device de acest gen. &nbsp; E vorba despre Huawei...

De când s-a lansat procesorul MediaTek octa core, nu trece nici o zi fără să vedem un terminal nou cu acest chipset la bord. Azi e rândul celor de la Huawei să se prezinte pe web cu o scăpare a unui device de acest gen.

E vorba despre Huawei G750, despre care știam deja câteva detalii. Acesta este un telefon 8 core și încă nu e clar dacă avem de-a face cu același model cu Huawei Honor 4/Glory 4, despre care se zvonea că vor fi dotate tot cu noul CPU MediaTek. Mai trebuie să aflați că acest G750 este dotat cu un display de 5,5 inch cu rezoluție 720p, 2 GB RAM și 32 GB memorie internă.

Vom avea la dispoziție și o cameră de 13 megapixeli în spate și una frontală de 5 megapixeli. Tot la bord regăsim Android 4.2.2 , iar handsetul urmează să ajungă în oferta a 3 mari operatori din China. Dacă tot ne-am apropiat de China recent prin vizita delegației la noi, poate că vom vedea telefoane de acest gen ajungând mai rapid și în România.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×