Lenovo Z6 primește teasere oficiale din partea companiei, sub formă de fotografii ale ambalajului

733 ori
<b>Lenovo Z6 primește teasere oficiale din partea companiei, sub formă de fotografii ale ambalajului</b>Trăim într-o lume ciudată în care debutează întâi variantele Pro sau Lite de telefoane şi apoi modelele titulare. Lenovo Z6 Lite şi Lenovo Z6 Pro au debutat deja, dar nu şi Lenovo Z6, care tocmai a apărut în primele fotografii, postate

Trăim într-o lume ciudată în care debutează întâi variantele Pro sau Lite de telefoane şi apoi modelele titulare. Lenovo Z6 Lite şi Lenovo Z6 Pro au debutat deja, dar nu şi Lenovo Z6, care tocmai a apărut în primele fotografii, postate ca teasere oficiale pe Weibo.

Au trecut 12 luni de când Lenovo a lansat modelul Z5, cu procesor Snapdragon 636, iar acum e momentul să apară şi succesorul, numit Lenovo Z6. Aceste fotografii pe care le vedeţi în articol au fost postate în social media de către vicepreşedintele Lenovo, Chang Cheng. Se pare că handsetul va avea o nuanţă de maron-ambra şi spate reflectiv, deci acoperit cu sticlă sau plastic care imită sticla.

Lenovo Z6

Lenovo Z6 se va poziţiona între Lenovo Z6 Lite/Youth, care are procesor Snapdragon 710 şi cel Lenovo Z6 Pro, care are 4 camere. Ne aşteptăm la un procesor Snapdragon 730, 4 sau 6 GB RAM şi o cameră duală sau triplă în spate. Handsetul a apărut cu numele de cod L78121 la autoritatea 3C, care a certificat terminalul cu un încărcător de 18W.

Din cele 4 camere de pe Lenovo Z6 Pro, cred că Z6 o va păstra pe cea de 48 MP şi cea de 16 MP ultra wide. Având în vedere că acel terminal oferă 12 GB RAM şi procesor Snapdragon 855 la doar 660 de euro, sunt şanse să avem un preţ rezonabil şi aici. Apropo Lenovo Z6 Pro a avut şi o versiune premium Ferrari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×