Lenovo Z6 Pro primeşte noi teasere: 4 camere, pentru fotografii de 100 MP şi scor de 400.000 în AnTuTu

915 ori
<b>Lenovo Z6 Pro primeşte noi teasere: 4 camere, pentru fotografii de 100 MP şi scor de 400.000 în AnTuTu</b>Lenovo Z6 Pro a primit multiple teasere în ultimele săptămâni şi este programat pentru debut pe 23 aprilie. Este clar un flagship, prin prisma procesorului Snapdragon 855, dar aflăm că are şi alte dotări high end şi chiar rezultate

Lenovo Z6 Pro a primit multiple teasere în ultimele săptămâni şi este programat pentru debut pe 23 aprilie. Este clar un flagship, prin prisma procesorului Snapdragon 855, dar aflăm că are şi alte dotări high end şi chiar rezultate uriaşe în testul AnTuTu. Au apărut noi teasere pe care le detaliem mai jos.

Lenovo Z6 Pro

Până acum aflasem că telefonul va sosi cu procesor Snapdragon 855 şi modem 5G şi că ar fi capabil să facă fotografii de 100 de megapixeli. Văzusem şi câteva mostre low light care arătau impresionant şi auzisem că acest device va inaugura captura Hyper Video, care adăugă efecte Slow Mo şi Macro în timpul filmării.

Lenovo Z6 Pro

Ei bine noile teasere prezintă cât se poate de clar 4 camere în spate, iar sursele afirmă că vom avea o cameră principală de 48 de megapixeli, în vreme ce celelate unităţi optice rămân misterioase. Probabil e vorba de ultra wide, tele si Time of Flight. Al doilea teaser prezintă un scor record în testul de performanţă AnTuTu şi anume 403.077 puncte, însemnând că ar depăşi orice smartphone de pe piaţă.

Lenovo Z6 Pro

Postările de pe Weibo au mai dezvăluit şi prezenţa unei baterii de 4000 mAh la bord, cu încărcare rapidă şi a unui cititor de amprente integrat în ecran. Lenovo ar fi integrat şi un obiectiv macro de 2.39 cm şi funcţionalităţi AI foto şi video pe device În plus, va fi realizat şi un parteneriat cu brandul de gaming Legion de la Lenovo, special pentru gameri.

Posibil să vedem şi ceva exclusivităţi. Se anunţă un telefon cu adevărat special, despre care aflăm mai multe pe 23 aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×