Lenovo Z6 Pro își dezvăluie capabilitățile în materie de fotografiere low-light

762 ori
<b>Lenovo Z6 Pro își dezvăluie capabilitățile în materie de fotografiere low-light</b>Pe finalul acestei luni, mai precis pe data de 23 aprilie avem programat și evenimentul de lansare al lui Lenovo Z6 Pro - un nou telefon care va impresiona prin dotările hardware aduse la pachet. Am aflat anterior că

Pe finalul acestei luni, mai precis pe data de 23 aprilie avem programat și evenimentul de lansare al lui Lenovo Z6 Pro - un nou telefon care va impresiona prin dotările hardware aduse la pachet. Am aflat anterior că acesta optează pentru un cipset octa-core Qualcomm Snapdragon 855 și că va putea realiza fotografii de 100 mpx, iar astăzi prin intermediul unor teasere vedem cum se descurcă la fotografierea nocturnă.

Lenovo Z6 Pro

Acest tip de fotografiere nocturnă sau low-light a devenit un punct de interes pentru utilizatori, astfel că mulți producători de smartphone-uri livrează alături de telefoane și moduri speciale pentru captura nocturnă. Descoperim că și Lenovo Z6 Pro va oferi un asemenea feature care va permite fotografierea cu detalii, culori vibrante și luminozitate sporită pe timp de noapte.

Cele două teasere/mostre foto pe care le vedem mai sus arată cu adevărat impresionant, dar rămâne de văzut dacă și în realitate telefonul se va descurca așa bine, asta ținând cont de numeroasele cazuri în care producători din zona smartphone s-au folosit de fotgrafii DSLR pentru a promova camera foto a telefoanelor lansate pe piață.

Pe de altă parte Lenovo nu a excelat niciodată la captura foto în zona smartphone, astfel că va fi interesant de văzut dacă în 2019 se întâmplă mult așteptatul progres în acest segment. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×