Skype aduce funcţia de partajare a ecranului pe iOS şi Android

784 ori
<b>Skype aduce funcţia de partajare a ecranului pe iOS şi Android</b>Skype a primit o actualizare în această săptămână, care îi aduce funcţia de partajare de ecran pe iOS şi Android. "Screen Sharing" a ieşit din beta testing şi le permite utilizatorilor de terminale iOS şi Android să partajeze cu cei

Skype a primit o actualizare în această săptămână, care îi aduce funcţia de partajare de ecran pe iOS şi Android. "Screen Sharing" a ieşit din beta testing şi le permite utilizatorilor de terminale iOS şi Android să partajeze cu cei care poartă o convorbire tot ceea ce văd pe ecranul telefonului.

Funcţia poate fi folosită pentru lucrul în colaborare, ca un soi de Team Viewer, cam asta ar fi ideea celor de la Microsoft. Puteţi partaja o prezentare PowerPoint spre exemplu, documente Word, tabele Excel dar se poate folosi şi pentru divertisment. Imaginaţi-vă prieteni care îşi arată unul altuia playlist-uri de Spotify şi YouTube, trec în revistă fetele de pe Tinder sau o colecţie de jocuri de pe mobil.

Skype

Fetele pot partaja listele de shopping să zicem. Au fost date ca exemplu şi cazuri practice în care o persoană care nu ştie să facă setup la un iPhone poate apela la suport tech via Skype. Screen Sharing a debutat în aprilie în beta pentru testeri, dar acum ajunge la toată lumea. Pentru a accesa opţiunea trebuie să apăsaţi zona "...." din aplicaţie, colțul dreapta jos. 

Aici veţi găsi şi alte funcţii lansate recent, precum înregistrarea de convorbiri sau subtitrări. Odată cu noua versiune de Skype mobil vine şi un ecran de apelare nou, care îţi permite să scapi de opţiunile apelului cu o singur[ apăsare, pentru a ţine ecranul gol. Skype rămâne una dintre cele mai populare aplicaţii de comunicaţii mobile, cu peste 300 de milioane de utilizatori pe lună. Pentru a funcţiona Screen Sharing aveţi nevoie de un terminal cu minim Android 6.0 sau iOS 12.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×