Lenovo ZUK Edge se lansează oficial mâine; ar urma să vină cu scaner de amprente ultrasonic

1.391 ori
<b>Lenovo ZUK Edge se lansează oficial mâine; ar urma să vină cu scaner de amprente ultrasonic</b>Un nou smartphone pregătit pentru debut mâine este chiar Lenovo ZUK Edge, un telefon ce ar urma să ne impresioneze prin panoul său frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului. Acest detaliu nu ne-a fost însă confirmat de către fotografiile ajunse

Gama de terminale ZUK este pe cale să primească un nou membru în cursul zilei de mâine când producătorul chinez Lenovo are pregătit un eveniment de presă special. Noul terminal despre care vorbim în cazul de față se va numi ZUK Edge și după cum aflam de curând el va sosi la pachet cu dotări de flagship veritabil precum un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și cu un chip de 6 GB memorie RAM. 

Lenovo UK EDGE

Pe lângă aceste dotări se așteaptă ca handset-ul să aducă un scanner de amprente u-Touch de nouă generație, urmând a se renunța la butonul home fizic ce permitea această metodă de autentificare. Se vorbește despre un scanner de amprente ultrasonic plasat sub display, un detaliu ce ne duce direct cu gândul la noul senzor Synaptics ce poate scana amprente chiar prin sticla panoului frontal.

Dacă într-adevăr va fi vorba despre o asemenea introducere vom afla chiar mâine, zi în care vor ieși la iveală și prețurile, respectiv restul specificațiilor hardware pe care telefonul le adoptă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×