Samsung Galaxy S8 ar putea debuta abia în aprilie în cadrul unui eveniment din New York

1.846 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar putea debuta abia în aprilie în cadrul unui eveniment din New York</b>Numeroase zvonuri apărute în ultima perioadă ne-au indicat faptul că flagship-ul Samsung Galaxy S8 va fi lansat oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017, dar cu toate acestea un raport sosit astăzi din Coreea de Sud indică

Deși în mod normal noile flagship-uri din seria Galaxy S sunt lansate în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress, nu ne miră deloc să aflăm faptul că sud-coreenii ar lua în calcul un debut programat pentru luna aprilie.

Vestea cu privire la această lansare mai târzie a lui Galaxy S8 vine astăzi prin intermediul unui raport din Coreea de Sud care afirmă faptul că noul flagship va fi prezentat în cadrul unui eveniment din New York. Aparent, această amânare a lansării le-ar permite celor de la Samsung să pună în aplicare o serie de planuri ce au ca scop recuperarea încrederii în brand din partea consumatorilor, asta înainte de a lansa un nou produs pe piață.

De asemenea, având mai mult timp la dispoziție pentru dezvoltarea acestui smartphone, Samsung va avea certitudinea că de această dată nu vor mai apărea probleme majore precum cele asociate phablet-ului Note 7. Rămâne acum de văzut dacă într-adevăr această decizie va fi pusă în aplicare și dacă Sammy va rata târgul MWC 2017 nelansându-și flagship-ul aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×