LeTV 1S costă acum 1.170 lei prin intermediul eMAG; vine cu display FHD de 5.5 inch și 3 GB RAM

1.794 ori
<b>LeTV 1S costă acum 1.170 lei prin intermediul eMAG; vine cu display FHD de 5.5 inch și 3 GB RAM</b>&Icirc;n urmă cu ceva timp, eMAG lista &icirc;n ofertă și smartphone-ul LeTV 1S, device ce costa la acea vreme 1.399 lei. &Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, modelul despre care vorbim beneficiază de o reducere specială și poate fi achiziționat pentru...

În urmă cu ceva timp, eMAG lista în ofertă și smartphone-ul LeTV 1S, device ce costa la acea vreme 1.399 lei. Începând de astăzi, modelul despre care vorbim beneficiază de o reducere specială și poate fi achiziționat pentru suma de 1.170 lei. Ținând cont de dotările sale hardware, îl putem considera pe LeTV 1S un best-buy.

Spunem asta pentru că telefonul vine cu display Full HD de 5.5 inch, cu procesor octa-core MediaTek Helio X10, dar și cu 3 GB memorie RAM. Pachetul său hardware este întregit de către camera foto principală de 13 megapixeli, de senzorul selfie de 5 megapixeli și de bateria de 3000 mAh.

LeTV 1S costă acum 1.170 lei prin intermediul eMAG; vine cu display FHD de 5.5 inch și 3 GB RAM

Pe partea de dotări ceva mai interesante, putem include și prezența unui port USB Type-C de tip reversibil, tehnologia de încărcare rapidă și scanner-ul de amprente amplasat pe spate ce funcționează și ca declanșator foto. Telefonul vândut de eMAG vine cu garanție pe 24 luni și poate fi comandat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×