LeTV 1S costă acum 1.170 lei prin intermediul eMAG; vine cu display FHD de 5.5 inch și 3 GB RAM

1.812 ori
<b>LeTV 1S costă acum 1.170 lei prin intermediul eMAG; vine cu display FHD de 5.5 inch și 3 GB RAM</b>&Icirc;n urmă cu ceva timp, eMAG lista &icirc;n ofertă și smartphone-ul LeTV 1S, device ce costa la acea vreme 1.399 lei. &Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, modelul despre care vorbim beneficiază de o reducere specială și poate fi achiziționat pentru...

În urmă cu ceva timp, eMAG lista în ofertă și smartphone-ul LeTV 1S, device ce costa la acea vreme 1.399 lei. Începând de astăzi, modelul despre care vorbim beneficiază de o reducere specială și poate fi achiziționat pentru suma de 1.170 lei. Ținând cont de dotările sale hardware, îl putem considera pe LeTV 1S un best-buy.

Spunem asta pentru că telefonul vine cu display Full HD de 5.5 inch, cu procesor octa-core MediaTek Helio X10, dar și cu 3 GB memorie RAM. Pachetul său hardware este întregit de către camera foto principală de 13 megapixeli, de senzorul selfie de 5 megapixeli și de bateria de 3000 mAh.

LeTV 1S costă acum 1.170 lei prin intermediul eMAG; vine cu display FHD de 5.5 inch și 3 GB RAM

Pe partea de dotări ceva mai interesante, putem include și prezența unui port USB Type-C de tip reversibil, tehnologia de încărcare rapidă și scanner-ul de amprente amplasat pe spate ce funcționează și ca declanșator foto. Telefonul vândut de eMAG vine cu garanție pe 24 luni și poate fi comandat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×