CES 2016: Lenovo dezvăluie dongle-ul Link; device prin care smartphone-ul poate fi controlat cu ajutorul unui PC

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 509 ori
<b>CES 2016: Lenovo dezvăluie dongle-ul Link; device prin care smartphone-ul poate fi controlat cu ajutorul unui PC</b>&Icirc;n cadrul CES 2016, Lenovo a prezentat astăzi și un device ceva mai interesant numit Lenovo Link, dongle USB ce ne oferă posibilitatea de a afișa conținutul de pe smartphone direct pe un PC sau notebook. Practic, avem de-a face cu un dispozitiv...

În cadrul CES 2016, Lenovo a prezentat astăzi și un device ceva mai interesant numit Lenovo Link, dongle USB ce ne oferă posibilitatea de a afișa conținutul de pe smartphone direct pe un PC sau notebook. Practic, avem de-a face cu un dispozitiv similar unui cablu tv-out prin care întreg ecranul telefonului este afișat pe computer în acest caz.

Vom putea utiliza mouse-ul și tastatura din dotare pentru navigarea printre aplicațiile instalate pe smartphone, copia/muta fișiere de pe PC pe telefon și vicecersa, viziona materiale foto și video stocate pe smartphone, cât și edita textul cu funcții de tip copy-paste.

Acest gadget funcționează în tandem cu un computer ce rulează minim Windows 7 și cu un smartphone ce vine cu Android 5.0 Lollipop. Ulterior, după cum putem vedea și în imaginea de mai sus, dongle-ul va fi inserat în portul USB al computer-ului, iar smartphone-ul la dongle prin intermediul unui cablu special.

Aflăm că Lenovo Link va fi pus în vânzare începând din martie la un preț de 40 dolari.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×