CES 2016: Lenovo dezvăluie dongle-ul Link; device prin care smartphone-ul poate fi controlat cu ajutorul unui PC

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 525 ori
<b>CES 2016: Lenovo dezvăluie dongle-ul Link; device prin care smartphone-ul poate fi controlat cu ajutorul unui PC</b>&Icirc;n cadrul CES 2016, Lenovo a prezentat astăzi și un device ceva mai interesant numit Lenovo Link, dongle USB ce ne oferă posibilitatea de a afișa conținutul de pe smartphone direct pe un PC sau notebook. Practic, avem de-a face cu un dispozitiv...

În cadrul CES 2016, Lenovo a prezentat astăzi și un device ceva mai interesant numit Lenovo Link, dongle USB ce ne oferă posibilitatea de a afișa conținutul de pe smartphone direct pe un PC sau notebook. Practic, avem de-a face cu un dispozitiv similar unui cablu tv-out prin care întreg ecranul telefonului este afișat pe computer în acest caz.

Vom putea utiliza mouse-ul și tastatura din dotare pentru navigarea printre aplicațiile instalate pe smartphone, copia/muta fișiere de pe PC pe telefon și vicecersa, viziona materiale foto și video stocate pe smartphone, cât și edita textul cu funcții de tip copy-paste.

Acest gadget funcționează în tandem cu un computer ce rulează minim Windows 7 și cu un smartphone ce vine cu Android 5.0 Lollipop. Ulterior, după cum putem vedea și în imaginea de mai sus, dongle-ul va fi inserat în portul USB al computer-ului, iar smartphone-ul la dongle prin intermediul unui cablu special.

Aflăm că Lenovo Link va fi pus în vânzare începând din martie la un preț de 40 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×