LeTV X600, smartphone cu dotări high end primeşte certificarea TENAA, vine cu conectivitate infraroşu

778 ori
<b>LeTV X600, smartphone cu dotări high end primeşte certificarea TENAA, vine cu conectivitate infraroşu</b>LeTV X600 este un model de smartphone din China care s-a remarcat prin faptul că atinge rezultate impresionante &icirc;n benchmark-uri, aproape de nivelul lui Samsung Galaxy S6 chiar. Acest handset a primit certificarea TENAA &icirc;n această...

LeTV X600 este un model de smartphone din China care s-a remarcat prin faptul că atinge rezultate impresionante în benchmark-uri, aproape de nivelul lui Samsung Galaxy S6 chiar. Acest handset a primit certificarea TENAA în această săptămână, confirmând unele dintre dotările pe care le ştiam deja.

Vă reamintesc că terminalul vine într-o versiune cu procesor Snapdragon 810, care depăşeşte 60.000 de puncte în AnTuTu, dar şi într-o versiune cu procesor MediaTek, la rândul său destul de puternică. LeTV X600 are la bord şi un emiţător infraroşu, care îi aduce funcţii de telecomandă TV acestui device. Acest lucru era de aşteptat, de vreme ce LeTV se ocupă la bază cu furnizarea de conţinuturi pay per view.

Dotările telefonului X600 includ 2 GB RAM, Android 5.0, o cameră principală de 13 MP, conform TENAA, dar şi 16 GB memorie internă. Procesorul sau este un octa core, iar acest model măsoară 9.4 mm în grosime şi cântăreşte 160 de grame. El are un ecran TFT de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD şi oferă şi suport pentru conectivitate LTE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×