Karbonn A19 Plus + card microSD de 8 GB la doar 499 lei pe eMAG.ro

715 ori
<b>Karbonn A19 Plus + card microSD de 8 GB la doar 499 lei pe eMAG.ro</b>La mijloc de februarie, compania indiană Karbonn aducea și la noi &icirc;n țară modelul A19 Plus, smartphone cu display de 5 inch și cameră foto principală de 8 megapixeli. Astăzi, eMAG desfășoară o promoție prin care achiziția acestui...

La mijloc de februarie, compania indiană Karbonn aducea și la noi în țară modelul A19 Plus, smartphone cu display de 5 inch și cameră foto principală de 8 megapixeli. Astăzi, eMAG desfășoară o promoție prin care achiziția acestui terminal vă aduce la pachet și un card microSD Kingston de 8 GB cadou.

Astfel, pentru suma de doar 499 lei vom primi un smartphone cu procesor dual-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins cu până la 32 GB prin intermediul unui card SD și cu o cameră frontală de 2 megapixeli. Pe partea de conectivitate, acest model sosește cu WiFi, Bluetooth 4.0, suport dual-SIM și 3G.

Aflați că în cutia terminalului vom beneficia de un încărcător, un cablu microUSB - USB pentru încărcare și conectare la PC, dar și o pereche de căști stereo. Karbonn A19 Plus poate fi achiziționat chiar de aici.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×