Karbonn A19 Plus + card microSD de 8 GB la doar 499 lei pe eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 695 ori
<b>Karbonn A19 Plus + card microSD de 8 GB la doar 499 lei pe eMAG.ro</b>La mijloc de februarie, compania indiană Karbonn aducea și la noi &icirc;n țară modelul A19 Plus, smartphone cu display de 5 inch și cameră foto principală de 8 megapixeli. Astăzi, eMAG desfășoară o promoție prin care achiziția acestui...

La mijloc de februarie, compania indiană Karbonn aducea și la noi în țară modelul A19 Plus, smartphone cu display de 5 inch și cameră foto principală de 8 megapixeli. Astăzi, eMAG desfășoară o promoție prin care achiziția acestui terminal vă aduce la pachet și un card microSD Kingston de 8 GB cadou.

Astfel, pentru suma de doar 499 lei vom primi un smartphone cu procesor dual-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins cu până la 32 GB prin intermediul unui card SD și cu o cameră frontală de 2 megapixeli. Pe partea de conectivitate, acest model sosește cu WiFi, Bluetooth 4.0, suport dual-SIM și 3G.

Aflați că în cutia terminalului vom beneficia de un încărcător, un cablu microUSB - USB pentru încărcare și conectare la PC, dar și o pereche de căști stereo. Karbonn A19 Plus poate fi achiziționat chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×