CIA a lucrat la hackuri pentru iPhone din prima zi a existenţei handsetului, conform lui Edward Snowden

685 ori
<b>CIA a lucrat la hackuri pentru iPhone din prima zi a existenţei handsetului, conform lui Edward Snowden</b>Noi ne bucurăm c&acirc;nd vedem o scăpare a unui telefon nelansat &icirc;ncă şi &icirc;i apreciem pe "leaksteri", dar cel mai mare astfel de leakster de pe planetă este Edward Snowden. El nu scapa informaţii despre telefoane... ci secrete de stat....

Noi ne bucurăm când vedem o scăpare a unui telefon nelansat încă şi îi apreciem pe "leaksteri", dar cel mai mare astfel de leakster de pe planetă este Edward Snowden. El nu scapa informaţii despre telefoane... ci secrete de stat. Azi cele două domenii se leagă şi aflăm că CIA a lucrat încă din prima zi de existenţa a lui Apple iPhone la un hack.

Snowden a declarat că agenţiile guvernamentale americane au finanţat şi contribuit la modalităţi de decriptare a firmware-ului Apple. Controversatul personaj care a primit şi un documentar premiat cu Oscar are şi documente care îi susţin afirmaţiile. Aparent, agenţia NSA ar fi creat chiar un troian pentru Xcode, platforma de programare Apple din care pornesc milioane de aplicaţii.

Acel troian forţa toate aplicaţiile iOS să trimită datele încorporate către o adresă. Încă nu e clar dacă CIA a reuşit să implementeze hackul, mai ales că Apple şi-a crescut securitatea în ultimii ani, mai ales după scandalul cu fotografiile vedetelor şi iCloud. Cu Apple atacata de autorităţile din China şi Rusia şi mai nou hackuita de propriul Guvern, mai are compania vreo speranţă să rămână onestă cu privire la informaţiile utilizatorilor săi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×