LG Adrenaline, primul dongle 4G de la AT&T; Pantech Laser, cel mai subtire slider?

1.348 ori
<b>LG Adrenaline, primul dongle 4G de la AT&T; Pantech Laser, cel mai subtire slider?</b>Operatorul american AT&T se poate lauda cu doua premiere in aceasta luna: va pune in vanzare dongle-ul USB LG Adrenaline, care va suporta conectivitate LTE/4G si va lansa si terminalul Pantech Laser, aparent cel mai subtire slider. Cu o grosime de doar...

Operatorul american AT&T se poate lauda cu doua premiere in aceasta luna: va pune in vanzare dongle-ul USB LG Adrenaline, care va suporta conectivitate LTE/4G si va lansa si terminalul Pantech Laser, aparent cel mai subtire slider. Cu o grosime de doar 9.95 mm, handsetul poate fi vazut in imaginea de mai jos, dar nu garantam ca el este cu adevarat cel mai subtire, caracteristica sunand mai degraba a PR.

Revenind la dongle, LG Adrenaline costa 49.99 dolari cu un abonament AT&T pe 2 ani. E interesant faptul ca operatorul nu si-a lansat inca reteaua LTE/4G, deci gadgetul va oferi doar acces la conexiuni HSPA si WiFi, urmand ca din 2011 sa ofere suport 4G.

In privinta telefonul Panter Laser, acesta vine cu un display AMOLED touch de 3.1 inchi, o tastatura glisanta QWERTY, o camera de 3 megapixeli si functii de socializare. Handsetul va debuta pe 17 octombrie, la pretul de 99.99 dolari, cu abonament, conform Unwired View.

LG Adrenaline, primul dongle 4G de la AT&T; Pantech Laser, cel mai subtire slider?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×