LG AKA, smartphone-ul cu personalitate sosește la QuickMobile pe alb, roz, galben sau albastru

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.027 ori
<b>LG AKA, smartphone-ul cu personalitate sosește la QuickMobile pe alb, roz, galben sau albastru</b>Deși LG AKA, telefonul cu personalitate ce l-am văzut la Mobile World Congress 2015, a fost inițial anunțat doar pentru piața asiatică, de cur&acirc;nd compania a anunțat că acest device va sosi ulterior și la nivel global. Spre uimirea noastră,...

Deși LG AKA, telefonul cu personalitate ce l-am văzut la Mobile World Congress 2015, a fost inițial anunțat doar pentru piața asiatică, de curând compania a anunțat că acest device va sosi ulterior și la nivel global. Spre uimirea noastră, smartphone-ul ajunge mai repede decât ne așteptam pe plan local prin intermediul QuickMobile.ro.

Retailer-ul comercializează telefonul în 4 versiuni de culoare: albastru, roz, alb și galben. Cu toate că aceste capace colorate nu oferă extra funcții în comparație cu alte telefoane de pe piață, vom primi doi ochi animați în partea de sus a ecranului atunci când capacul este atașat device-ului.

LG AKA, smartphone-ul cu personalitate sosește la QuickMobile pe alb, roz, galben sau albastru

LG AKA poate fi considerat un cadou numai bun pentru cel mic, acesta fiind un smartphone jucăuș dacă îi putem spune în acest fel. Pe partea de dotări tehnice beneficiem de un display HD IPS de 5 inch, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB de stocare, un procesor quad-core de 1.2 GHz și conectivitate LTE.

Prețuri LG AKA:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×