Huawei trimite invitaţii la evenimentul de lansare al telefonului P8, punând accentul pe creativitate

680 ori
<b>Huawei trimite invitaţii la evenimentul de lansare al telefonului P8, punând accentul pe creativitate</b>După o lungă serie de teasere şi foarte multe zvonuri şi scăpări de fotografii hands on, astăzi Huawei P8 are evenimentul de lansare confirmat. Huawei a trimis presei o serie de invitaţii precum cea de mai jos, confirm&acirc;nd evenimentul din...

După o lungă serie de teasere şi foarte multe zvonuri şi scăpări de fotografii hands on, astăzi Huawei P8 are evenimentul de lansare confirmat. Huawei a trimis presei o serie de invitaţii precum cea de mai jos, confirmând evenimentul din Londra de pe 15 aprilie, unde P8 va debuta.

Invitaţia se axează pe creativitate şi include un citat din Aristotel "Incidentele din viaţa unui om sunt infinit de variate". Semnul infinitului este şi el prezent pe invitaţie, sau mai degrabă un 8 întors având în vedere numele handsetului. Trebuie remarcat că foarte multe dintre teaserele asociate lui Huawei P8 au avut acea iluminarea în stil fibră optică, semn că ni se pregăteşte ceva special pe partea de optică sau ecran.

Ştim că noul venit va avea o carcasă din ceramică, că va fi subţire, va avea două difuzoare stereo în zona inferioară, un display Full HD de 5.2 inch şi un procesor octa core Kirin 930 produs de Huawei. La bord se vor afla şi 3 GB RAM, 16 GB stocare şi o cameră de 13 MP în spate. În plus, acest model va aduce o baterie de 2600 mAh, o cameră frontală de 5 MP şi Android 5.0 ca OS.

Remarc si faptul ca citatul din Aristotel vine de la “pagina 8”, inca o aluzie la numele P8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×