LG anunță oficial smartphone-urile G4 Stylus și modelul compact G4c

1.143 ori
<b>LG anunță oficial smartphone-urile G4 Stylus și modelul compact G4c</b>Astăzi, cei de la LG au dezvăluit oficial două noi smartphone-uri care păstrează linia de design implementată de către modelul LG G4. Printre acestea se află phablet-ul G4 Stylus, c&acirc;t și versiunea mini a lui G4 ce beneficiază din păcate...

Astăzi, cei de la LG au dezvăluit oficial două noi smartphone-uri care păstrează linia de design implementată de către modelul LG G4. Printre acestea se află phablet-ul G4 Stylus, cât și versiunea mini a lui G4 ce beneficiază din păcate doar de specificații modeste.

LG G4 Stylus dispune de un display HD IPS de 5.7 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz (LTE) / procesor octa-core 1.4 GHz (3G), 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins prin intermediul unui slot microSD. Telefonul aduce o cameră foto principală de 13 megapixeli cu laser autofocus și bliț LED (LTE), sau un senzor de 8 megapixeli în cazul versiunii 3G.

La pachet se mai află un senzor selfie de 5 megapixeli, conectivitate WiFi, NFC, A-GPS și o baterie de 3.000 mAh. Primim Android 5.0 Lollipop, un stylus pentru interacțiune cu ecranul și o carcasă din policarbonat ce măsoară 9.6 mm în grosime și cântărește 163 grame.

Cât despre LG G4c, aflăm că acesta oferă un panou IPS HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și un slot microSD. Alte dotări sunt reprezentate de către o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și bateria de 2.540 mAh.

LG G4c dispune de conectivitate 4G LTE, Bluetooth 4.1, NFC și de sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Acest terminal cântărește 136 grame și măsoară 10.2 mm în grosime. Prețurile pentru cele două device-uri nu au fost anunțate pentru moment.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×