Allview Viper e va primi în curând update la Android 5.0 Lollipop; iată cum arată noua interfață

2.165 ori
<b>Allview Viper e va primi în curând update la Android 5.0 Lollipop; iată cum arată noua interfață</b>Un telefon testat aici la Mobilissimo spre sf&acirc;rșitul anului 2014, a fost și Allview Viper E, device cu preț rezonabil și dotări numai bune pentru cineva aflat la primul smartphone. La vremea lansării oficiale primeam sistemul de operare...

Un telefon testat aici la Mobilissimo spre sfârșitul anului 2014, a fost și Allview Viper E, device cu preț rezonabil și dotări numai bune pentru cineva aflat la primul smartphone. La vremea lansării oficiale primeam sistemul de operare Android 4.4 KitKat, iar în curând acesta va face trecerea către Android 5.0 Lollipop.

Din câte putem vedea prin intermediul acestei imagini teaser, Android 5.0 Lollipop va aduce și afișarea sub formă de carusel a meniului de multitasking. Tot aici remarcăm și prezența unor noi funcții ce vor fi implementate la pachet, mai precis a aplicației CharmCam și a unui manager de teme.

Allview V1 Viper e sosește cu display IPS de 4.5 inch, un procesor quad-core Cortex-A7 de 1.3 GHz, un GPU Mali 400MP și 1 GB memorie RAM. Beneficiem de o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un senzor selfie de 2 megapixeli și suport pentru carduri microSD de până la 32 GB. Prețul actual al lui Viper e este de 599 lei și poate fi achiziționat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×