LG V10 Unboxing: phablet-ul supradotat de la LG scos din cutie, cu ecran dual, camera frontală duala (Video)

2.712 ori
<b>LG V10 Unboxing: phablet-ul supradotat de la LG scos din cutie, cu ecran dual, camera frontală duala (Video)</b>Lucrurile bune vin câte două se pare şi după LG G5, azi îl scoatem din cutie pe LG V10. Acest phablet supradotat lansat în toamna anului trecut vine ca un frate mai mare pentru LG G4 şi cu câteva dotări foarte atractive. Terminalul costă..

Lucrurile bune vin câte două se pare şi după LG G5, azi îl scoatem din cutie pe LG V10. Acest phablet supradotat lansat în toamna anului trecut vine ca un frate mai mare pentru LG G4 şi cu câteva dotări foarte atractive. Terminalul costă 2449 lei la Quickmobile.ro sau 2554 lei la evoMAG.ro.

LG V10, continutul cutiei

În cutie se află căşti de calitate Quad Beat 3, tunate de către AKG şi dopuri pentru căşti, plus un încărcător, cablu USB şi manual. Cutia se deschide ca o carte, o abordare inedită. Terminalul este un phablet cu ecran Quad HD de 5.7 inch, deasupra căruia se află un display secundar de 2.1 inch, cu rezoluţie de 160 x 1040 pixeli.

LG V10, căşti de calitate Quad Beat 3

Tot în față avem şi două camere selfie, de 5 megapixeli, iar acest model se remarcă şi prin şasiul Dura Guard, din oţel inoxidabil, care îi asigură rezistență la impact. Avem parte şi de o protecţie Dura Skin, printr-un material elastic, rezistent la zgârieturi. LG V10 e rezistent la şocuri conform standardului MIL STD 810G.

Acest model vine dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 808, 4 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare şi slot microSD. Are şi o cameră principală de 16 MP, cu telemetru laser şi OIS şi un scanner de amprente în spate. Mai primim şi 3 microfoane performante şi o baterie de 3000 mAh. Ecranul secundar poate fi folosit pentru a afişa notificări, nivelul bateriei, informaţii despre vreme şi alte date. Revenim cu review în curând. [FORUM]

LG V10, prețuri actualizate:

LG V10 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×