LG anunţă smartphone-ul midrange Band Play, cu preţ de 356 dolari şi difuzoare de 1 W

Autor:  | Publicat în:  LG 1.020 ori
<b>LG anunţă smartphone-ul midrange Band Play, cu preţ de 356 dolari şi difuzoare de 1 W</b>LG a anunţat astăzi un nou smartphone midrange, pe numele sau Band Play. El va debuta &icirc;n prima fază &icirc;n Coreea de Sud şi va avea preţul de 356 de dolari. Terminalul vine cu un procesor Snapdragon 410 quad core 64 bit şi mai multe detalii...

LG a anunţat astăzi un nou smartphone midrange, pe numele sau Band Play. El va debuta în prima fază în Coreea de Sud şi va avea preţul de 356 de dolari. Terminalul vine cu un procesor Snapdragon 410 quad core 64 bit şi mai multe detalii despre el aflaţi mai jos.

După cum probabil v-aţi dat seama din nume, acesta este un music phone, care include difuzoare de 1 W. Terminalul soseşte cu un ecran de 5 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus o baterie de 2300 mAh. La bord se afla o cameră de 13 megapixeli în spate şi una frontală de 5 MP, iar handsetul are chipsetul anterior menţionat tactat la 1.2 GHz.

LG Band Play

Pe lângă difuzoarele de 1 W primim şi căştile premium QuadBeat 3 la pachet, aceeaşi pereche care venea cu LG G4. Acestea au porţiunea "buds" generoasă ca dimensiuni, un bas excelent, un fir ranforsat care nu se încurcă şi e foarte rezistent, plus un volum foarte ridicat. Terminalul rulează Android 5.1 Lollipop şi vine cu un mod special Focus care va permite să vă concentraţi la muncă, închizând datele şi WiFi-ul şi respingând apelurile telefonice.

LG anunţă smartphone-ul midrange Band Play, cu preţ de 356 dolari şi difuzoare de 1 W

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×