John Chen, CEO-ul companiei Blackberry, se declară în favoarea unui terminal cu Android la bord

814 ori
<b>John Chen, CEO-ul companiei Blackberry, se declară în favoarea unui terminal cu Android la bord</b>Sosită inițial ca un zvon, iată că posibilitatea de lansare a unui terminal BlackBerry cu Android la pachet pare a fi din ce &icirc;n ce mai mare. Astăzi, John Chen, CEO-ul companiei celebră pentru terminalele sale cu tastaturi qwerty, a declarat...

Sosită inițial ca un zvon, iată că posibilitatea de lansare a unui terminal BlackBerry cu Android la pachet pare a fi din ce în ce mai mare. Astăzi, John Chen, CEO-ul companiei celebră pentru terminalele sale cu tastaturi qwerty, a dezvăluit faptul că se declară în favoarea unui smartphone cu Android.

Totuși, acesta precizează că BlackBerry va face acest pas numai în momentul în care echipa de ingineri va realiza un device destul de bine securizat, un alt capitol pentru care telefoanele BlackBerry sunt cunoscute pe piață.

'

Potrivit detaliilor ajunse anterior în presă, BlackBerry ar urmă să lanseze un terminal cu Android chiar în luna octombrie, device ce va păstra în mare parte design-ul lui BlackBerry Z3. Aparent, prima încercare cu Android a canadienilor va fi un telefon low-end al cărui preț ar putea fi destul de acceptabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×