Xiaomi Mi6 e deja listat online, cu un preţ de 499 dolari şi lista completă de specificaţii

3.801 ori
<b>Xiaomi Mi6 e deja listat online, cu un preţ de 499 dolari şi lista completă de specificaţii</b>În vreme ce îl aşteptăm pe Xiaomi Mi Note 2 cu a sa camera duala să apară cândva în următoarele săptămâni, în mod surprinzător a venit parcă de nicăieri Xiaomi Mi6, prin intermediul listării sale pe Xiaomidevice.com. Terminalul are până şi preţ menţionat

În vreme ce îl aşteptăm pe Xiaomi Mi Note 2 cu a sa camera duala să apară cândva în următoarele săptămâni, în mod surprinzător a venit parcă de nicăieri Xiaomi Mi 6, prin intermediul listării sale pe Xiaomidevice.com. Terminalul are până şi preţ menţionat aici, dar şi o listă plauzibilă de dotări.

În primul rând, acesta pare a fi unul dintre primele modele cu procesor Snapdragon 830 la bord, la fel cum Xiaomi Mi 5 practic a inaugurat chipset-ul Snapdragon 820. Preţul este de 499.99 dolari, care nu sună rău deloc şi se precizează o lansare în luna februarie 2017 a acestui model. Descoperim că handsetul va avea 4 GB RAM, 64 GB stocare, o cameră principală de 16 MP şi frontală de 4 MP.

Pret Xiaomi Mi6

Un ecran Full HD de 5.2 inch e la posturi, semn că nu doar Huawei rămâne fidelă ecranelor cu această rezoluţie, ci şi Xiaomi. MIUI 7 e trecut ca OS, evident aplicat peste Android Nougat. M-aş fi aşteptat poate la o cameră duală în spate sau la lipsa jackului audio, dar nu pare a fi cazul. Xiaomi Mi 6 ar măsura 7.2 mm în grosime şi cântăreşte un excelent 135 de grame.

Evident recomandăm precauţie maximă cu privire la această listare, deoarece e prematură şi mai avem mult de aşteptat până ce va sosi acest smartphone. Nu e exclus să vedem şi o versiune cu 6 GB RAM la bord apărând în peisaj.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×