LG anunță telefoanele Optimus L3 II, L5 II și L7 II; Iată dotările lor și prețul!

1.710 ori
<b>LG anunță telefoanele Optimus L3 II, L5 II și L7 II; Iată dotările lor și prețul!</b>Cu câteva zile în urmă am aflat câteva detalii despre noile telefoane cu prețuri accesibile de la LG, din gama Optimus L. E vorba despre LG Optimus L3 II, L5 II și L7 II, care astăzi au devenit în sfârșit oficiale, fiind anunțate de către LG....

Cu câteva zile în urmă am aflat câteva detalii despre noile telefoane cu prețuri accesibile de la LG, din gama Optimus L. E vorba despre LG Optimus L3 II, L5 II și L7 II, care astăzi au devenit în sfârșit oficiale, fiind anunțate de către LG. Se pare că LG Optimus L7 II va debuta în Rusia, iar acesta va fi modelul cel mai bine dotat din acest trio.

L7 II costa puțin sub 150 de lire sterline și va avea și o versiune dual SIM, din câte am înțeles. Terminalul dispune de un procesor dual core Qualcomm MSM8225 de 1 GHz, memorie de până la 4 GB eMMC și 768 MB RAM. Dotările sale includ și slot microSD, display de 4.3 inch IPS WVGA și camera de 8 megapixeli cu bliț LED. Noul L7 rulează Android 4.1 Jelly Bean, măsoară 9.7 mm în grosime și are și o baterie destul de bună, de 2.460 mAh.

Atât LG Optimus L7 II, cât și L5 II și L3 II vor fi prezentate la MWC 2013, unde le vom putea admira și realiză experiențe hands on cu ele. LG afirma că Seria L II aduce funcții unice precum QuickMemo, Quick Button și Safety Care. Prima permite scrierea notițelor de mână pe ecran, Quick Button permite personalizarea unui buton cu diferite funcții, iar Safety Care se axează pe funcții de urgență, precum contactarea unei persoane apropiate în situații grave.

LG Optimus L3 II vine cu ecran de 3.2 inch QVGA, baterie de 1540 mAh, iar LG Optimus L5 II cu ecran WVGA de 4 inch și baterie de 1700 mAh.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×