Nexus 7, Nexus 4, Nexus 10 și Galaxy Nexus primesc Android 4.2.2, actualizarea JDQ39

Autor:  | Publicat în:  Android 1.162 ori
<b>Nexus 7, Nexus 4, Nexus 10 și Galaxy Nexus primesc Android 4.2.2, actualizarea JDQ39</b>Câțiva utilizatori de pe Reddit au început să posteze detalii despre cea mai nouă actualizare a lui Jelly Bean, care a sosit pe terminalele Nexus cu câteva ore în urmă. E vorba despre Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10 și Galaxy Nexus, care au primit...

Câțiva utilizatori de pe Reddit au început să posteze detalii despre cea mai nouă actualizare a lui Jelly Bean, care a sosit pe terminalele Nexus cu câteva ore în urmă. E vorba despre Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10 și Galaxy Nexus, care au primit Android 4.2.2, actualizarea JDQ39.

E vorba despre un update minor, care ocupa doar 50 MB și se axează pe îmbunătățirea performanței și bug fix-uri. Printre altele, el rezolvă problema cu streamingul audio via Bluetooth, dar din păcate în acest moment nu avem un changelog complet pentru a vă detalia funcțiile sale. Ce știm este că Android 4.2.2 va sosi treptat pe terminalele Nexus și se pare că actualizarea va fi disponibilă la nivel general la mijlocul acestei luni. Se zvonește că acesta ar fi ultimul update înainte de Key Lime Pie!

Acesta e primul update de la Android 4.2.1 din luna noiembrie a anului trecut. Pentru cei care se întreabă care era exact problema cu Bluetooth, ei bine atunci când făceați streaming audio via BT melodia "sărea" sau se bloca uneori. A fost rezolvată această problemă, deși unii utilizatori Reddit afirma că există încă probleme la conectarea unui Galaxy Nexus la difuzoare Bluetooth.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×