Nokia anunță noul telefon Asha 310, model dual SIM care vine cu 40 de jocuri EA gratuite

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.826 ori
<b>Nokia anunță noul telefon Asha 310, model dual SIM care vine cu 40 de jocuri EA gratuite</b>Nokia tocmai a anunțat un nou telefon mobil din seria Asha, Nokia Asha 310. Acesta este un terminal dual SIM cu suport WiFi și care vine la pachet cu câteva jocuri foarte interesante. Handsetul poate fi admirat mai jos și aflați că va fi disponibil...

Nokia tocmai a anunțat un nou telefon mobil din seria Asha, Nokia Asha 310. Acesta este un terminal dual SIM cu suport WiFi și care vine la pachet cu câteva jocuri foarte interesante. Handsetul poate fi admirat mai jos și aflați că va fi disponibil în Asia, India, Orientul Mijlociu, Africa și Brazilia din trimestrul 1 al acestui an.

Se pare că în Brazila noul model va include și un card de memorie de 2 GB, iar prețul recomand al acestui telefon este de 102 dolari, fără taxe și subvenții. Nokia Asha 310 vine pe negru, alb și bej auriu. Acest model adopta tehnologia Dual SIM Easy Swap, care permite utilizarea slotului extern al lui Asha 310 pentru a introduce o cartelă SIM secundară, în vreme ce cea principală rămâne la locul său (în spatele bateriei). Puteți crea și stoca profiluri unice de până la 5 cartele SIM pe terminalul vostru și puteți alege o cartelă special pentru mesaje text și voce, alta doar pentru date și alterna între ele după cum doriți.

Nokia Asha 310 folosește Nokia Xpress Browser, browser web preinstalat care oferă o navigare rapidă și comprima traficul de date cu până la 90%. Aflați și că acest terminal are parte de aplicația Nokia Maps preinstalată, care funcționează atât offline, cât și online. Primiți cadou odată cu acest telefon 40 de jocuri EA gratuite, care pot fi descărcate din Nokia Store. Handsetul dispune de un ecran capacitiv de 3 inch rezistent la zgârieturi, o cameră de 2 megapixeli și are 4 GB de memorie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×