LG ar putea să îşi scadă ţinta de modele livrate în trimestrul 2 al acestui an, conform unei publicaţii sud coreene

775 ori
<b>LG ar putea să îşi scadă ţinta de modele livrate în trimestrul 2 al acestui an, conform unei publicaţii sud coreene</b>Conform unei publicații sud-coreene s-ar părea că cei de la LG Electronics urmează a scădea ținta de modele livrate în trimestrul 2 al acestui an tocmai pe fondul unor probleme cu restructurările și rebrandingul ce are loc în acest moment.

Pe fondul problemelor cu restructurarea şi rebrandingul, LG ar putea să îşi scadă ţinta de terminale livrate în trimestrul 2 al acestui an, sau cel puţin aşa afirmă o publicaţie sud coreeană. Numele său este Aju Business Daily şi analizam evoluția negativă mai jos.

Iniţial LG avea predicţii de 16.5 milioane de smartphone-uri livrate în trimestrul 2, dar acum ar urma să ajungă la 15 milioane. LG G5 ar fi ajuns la 2.5 milioane de unităţi livrate în ultimele 3 luni, mai puţin decât cele 3.5 milioane pe care le anticipa LG. LG Mobile ar urma şi să anunţe pierderi în jurul a 110 milioane de dolari, maxim 112 milioane pe trimestrul 2 al acestui an.

Şi trimestrul precedent a adus pierderi, e drept mai mici decât acestea. Acum experţii par să indice că LG G5 va ajunge la maxim 5.5 milioane de unităţi livrate în 2016, cu mult sub ținta ideală LG de 12 milioane de bucăţi. Am mai spus-o şi o repet: e nevoie de o schimbare, de un flagship de toamnă şi de ceva revoluţionar, poate tot modular, dar cu baterie şi ecran mai bun.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×