Peste 60 de milioane de modele iPhone 6 vor fi livrate în trimestrul 2 al acestui an, conform producătorilor din Taiwan

795 ori
<b>Peste 60 de milioane de modele iPhone 6 vor fi livrate în trimestrul 2 al acestui an, conform producătorilor din Taiwan</b>Apple &icirc;şi continuă evoluţia bună, urm&acirc;nd să depăşească 60 de milioane de unităţi iPhone 6 şi iPhone 6 Plus livrate &icirc;n trimestrul 2 al acestui an. Aceasta predicţie vine de la partenerii producători de componente din Taiwan....

Apple îşi continuă evoluţia bună, urmând să depăşească 60 de milioane de unităţi iPhone 6 şi iPhone 6 Plus livrate în trimestrul 2 al acestui an. Aceasta predicţie vine de la partenerii producători de componente din Taiwan.

Iniţial se aşteptau 50 de milioane de unităţi, dar iată că estimările au crescut. Astfel, Apple nu se grăbeşte în mod deosebit cu următorul iPhone, de vreme ce modelul actual se vinde foarte bine. Au dispărut grijile legate de Bendgate, iar rivalii cu Android nu au ştirbit reputaţia celui mai nou iPhone. Printre furnizorii de componente Apple din Taiwan se număra Advanced Semiconductor Engineering, ShunSin Technology Holdings sau Lingsen Precision Industries.

Numărul de furnizori va scădea pe viitor, conform surselor, iar în vreme ce Apple îşi creşte livrările de iPhone-uri, producătorii din China rămân la acelaşi nivel din ultimele luni sau chiar ar putea înregistra o scădere. Motivul? Cererea de smartphone-uri din China nu şi-a revenit în trimestrul 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×