LG B - telefon super slim prezent la CES 2011, confirmat de LG

Autor:  | Publicat în:  LG 2.319 ori
<b>LG B - telefon super slim prezent la CES 2011, confirmat de LG</b>Atunci când un smartphone este definit drept "super slim" și "super luminos" de către producătorul său, știm că avem de-a face cu un terminal interesant. Este cazul lui LG B, telefon recent confirmat via Twitter de către LG, care a anunțat că...

Atunci când un smartphone este definit drept "super slim" și "super luminos" de către producătorul său, știm că avem de-a face cu un terminal interesant. Este cazul lui LG B, telefon recent confirmat via Twitter de către LG, care a anunțat că îl va prezenta oficial la CES 2011.

Organizat în Las Vegas peste 2 săptămâni, showul va găzdui acest misterios smartphone pe care l-am văzut într-o serie de imagini cu câteva zile în urmă. Este vorba despre un handset mai subțire decât iPhone 4, considerat în mod oficial cel mai subțire smartphone din lume. în plus, ecranul de 4 inch al lui LG B este mai de 2 ori mai luminos decât display-ul lui Samsung Galaxy S, un reper la acest capitol.

Din păcate nu avem informații despre specificațiile acestui misterios telefon, dar mai avem de așteptat doar câteva zile până ce îl vom vedea în acțiune la CES. Până atunci, știm doar că modelul rulează Android (2.3 probabil) și șansele sunt destul de mari ca și acest smartphone să fie un dual core, după modelul lui LG Optimus 2X.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×