LG G Flex 3 ar putea totuşi să debuteze la IFA 2016, cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 820

1.631 ori
<b>LG G Flex 3 ar putea totuşi să debuteze la IFA 2016, cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 820</b>O bună perioadă de timp ni s-a reamintit că LG ar fi casat proiectul LG G Flex, în favoarea altor serii de device-uri mai profitabile. Azi aflăm că LG G Flex 3 ar putea deveni totuşi o realitate la IFA 2016, la toamnă

O bună perioadă de timp ni s-a reamintit că LG ar fi casat proiectul LG G Flex, în favoarea altor serii de device-uri mai profitabile. Azi aflăm că LG G Flex 3 ar putea deveni totuşi o realitate la IFA 2016, la toamnă.

Programat pentru debut în septembrie, terminalul era aşteptat iniţial în lună martie a acestui an. Zvonurile apăruseră cu un an în urmă şi nu s-au mai concretizat. Cele mai noi zvonuri despre acest telefon flexibil afirma că va avea un ecran de 5.5 inch, cu rezoluţie Quad HD şi că vom găsi la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 820, plus 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare, dar şi slot microSD.

În spate se va afla o cameră de 16 MP, iar în faţă una de 8 MP care speram să se descurce mai bine la selfie decât cea de pe LG G4. Nu sunt clare şi care sunt acele atribute unice ale acestui produs, care să îl scoată în faţă, precum carcasa care se "vindecă singură" după zgârieturi, sau flexibilitatea deosebită. Aceleaşi surse vorbesc despre un G Flex 3 modular, în stil LG G5, deşi îmi vine greu să îmi imaginez cum se împacă asta cu flexibilitatea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×