LG B, un super smartphone Android cu ecran mai luminos decât Galaxy S și iPhone 4?

Autor:  | Publicat în:  LG 2.425 ori
<b>LG B, un super smartphone Android cu ecran mai luminos decât Galaxy S și iPhone 4?</b>Se pare că LG Optimus 2X, primul smartphone dual core confirmat oficial nu este de ajuns pentru cei de la LG, care mai pregătesc un hit pentru anul viitor. Este vorba despre misteriosul LG B, care recent a fost descoperit într-o serie de imagini care...

Se pare că LG Optimus 2X, primul smartphone dual core confirmat oficial nu este de ajuns pentru cei de la LG, care mai pregătesc un hit pentru anul viitor. Este vorba despre misteriosul LG B, care recent a fost descoperit într-o serie de imagini care îl compară cu Samsung Galaxy S și iPhone 4. Observați cât de luminos este ecranul său (terminalul din mijloc) chiar și în comparație cu Galaxy S.

LG B mai are un atuu: este mai subțire decât "cel mai subțire smartphone din lume", după cum este promovat iPhone 4 de către Apple, iar dovada o avem în imaginea de mai jos. Aparent noul terminal vine cu un display IPS LCD de 4 inch, de 2 ori mai luminos decât AMOLED-ul de pe Galaxy S (700 nit versus 300 nit).

 LG B, un super smartphone Android cu ecran mai luminos decât Galaxy S și iPhone 4?

LG va fi o prezență puternică la CES 2011 în aceste condiții, atât cu mult-așteptatul Optimus 2X, cât și cu acest nou-venit, care promite să rearanjeze topul de telefoane cu Android la bord. Specificațiile sale sunt un mister, dar presupunem că măcar un procesor de 1GHz și Android 2.3 sunt incluse pe listă.

 LG B, un super smartphone Android cu ecran mai luminos decât Galaxy S și iPhone 4?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×