LG brevetează un design de smartphone edge-to-edge; așa ar putea arăta phablet-ul LG V30!

1.343 ori
<b>LG brevetează un design de smartphone edge-to-edge; așa ar putea arăta phablet-ul LG V30!</b>În urmă cu doar câteva zile, aflam prin intermediul unui raport faptul că sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc lansarea unui smartphone cu display OLED în această toamnă, terminal ce s-ar putea dovedi a fi chiar LG V30. Astăzi descoperim că un

Aflam în urmă cu doar câteva zile faptul că cei de la LG Electronics plănuiesc lansarea unui smartphone echipat cu display OLED, handset care va sosi în toamnă sub denumirea de LG V30. Astăzi descoperim un brevet ce pare a fi asociat acestui viitor produs și avem o schiță pe care o putem admira mai jos. Conceptul edge-to-edge iese clar în evidență aici, la fel și diagonala generoasă pe care terminalul o adoptă. 

Brevet LG

La prima vedere acest design ne amintește de una dintre schițele destinate lui iPhone 8, dar avem și ceva elemente care par a fi preluate de la LG G6. De la acest din urmă terminal se mai păstrează doar bărbia e jos, în vreme ce display-ul OLED se întinde până sus de tot și vedem acolo un decupaj asociat earpiece-ului. Camera seflie ar putea fi integrată în partea de jos precum vedeam la Xiaomi Mi Mix și un detaliu interesant este acela că nici un buton fizic nu se remarcă pe acest concept.

Din câte puteți vedea, partea de sus a display-ului va funcționa în stilul display-ului secundar de pe LG V20 unde avem shortcut-uri rapide către aplicații. Scanner-ul de amprente va fi regăsit fie pe spate ca la LG G6, fie integrat în ecran. Diagonala ar putea sări de 6 inch, dar raportul imaginii de 18:9 va fi păstrat, așadar vom primi tot un terminal îngust.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×