Samsung lucrează la noi smartphone-uri cu clapetă şi ecran flexibil, ce ar putea sosi pe final de an

1.640 ori
<b>Samsung lucrează la noi smartphone-uri cu clapetă şi ecran flexibil, ce ar putea sosi pe final de an</b>Prin intermediul unor noi brevete primite de către sud-coreenii de la Samsung aflăm astăzi faptul că aceștia pregătesc noi smartphone-uri cu clapetă și ecran flexibil, modele pe care le vedem reprezentate sub forma unei schițe. Acestea ar urma să

Samsung a rămas fidelă formatului de telefoane clamshell chiar şi în epoca modernă, deşi modelele cu clapetă nu mai sunt atât de populare acum ca în 2008 sau 2004 de exemplu. Se pare că Sammy vrea să şi inoveze în acest segment, lucrând la un smartphone de tip clamshell cu porţiuni flexibile.

Noul terminal ar urma să fie pliabil şi să includă un panou AMOLED flexibil. Producţia va debuta în volum limitat în trimestrul 4 al acestui an. Informaţiile vin de la partenerii hardware ai companiei, din Taiwan. Sursele afirmă că Samsung are deja brevete asociate unor smartphone-uri flexibile în SUA. Biroul de Brevete şi Trademark-uri din State a publicat de altfel documente de gen, indicând şi formaturi de tip "clam".

Şi Apple, LG sau Microsoft au aplicat pentru brevete de gen tot la USPTO, flexibilitatea fiind cheia produselor viitoare. Totuşi, ceea ce ne pregăteşte Samsung e doar un experiment în ediţie limitată, iar producţia în masă va începe din 2018. Totul va fi lămurit atunci când câteva zeci de mii de unităţi cu straturi de poliamidă flexibilă vor ajunge în mâinile primilor utilizatori.

Dacă tehnologia e viabilă atunci începe şi producţia în număr mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×