LG brevetează un nou design de smartphone ce adoptă un display curbat; iată imagini

1.390 ori
<b>LG brevetează un nou design de smartphone ce adoptă un display curbat; iată imagini</b>Sud-coreenii de la LG Electronics au primit în ultime vreme numeroase brevete ce detalizază smartphone-uri cu display-uri curbate, modele hibrid care se transformă din smartphone în tabletă și viceversa, dar și terminale cu panouri flexibile. Astăzi vedem

În ultimul timp am văzut o mulțime de brevete primite de către sud-coreenii de la LG Electronics, de la aplicații ce detaliau smartphone-uri cu display-uri curbate și până la terminale hibrid echipate cu display-uri flexibile ce se puteau transforma din smartphone în tabletă și viceversa. Astăzi aflăm despre existența unui nou astfel de patent care ne prezintă un handset cu display curbat în partea de sus.

Brevet LG

Design-ul ce ne este propus aici include un display ce se întinde până în partea de sus a dispozitivului, în zona unde avem în mod normal camera selfie, senzorii de lumină și bineînțeles earpiece-ul pentru convorbiri. Vedem în partea de jos un element circular ce ar putea fi o cameră foto, un scanner de amprente, sau poate un buton home în schimb..

Alte elemente precum butoane fizice nu există pe acest concept, semn că mare parte din interacțiune va fi realizată prin intermediul gesturilor touch. Cât de aproape suntem de lansarea unui asemenea smartphone încă nu știm cu certitudine, dar toate aceste brevete nu pot decât să ne confirme că la un moment dat sau altul telefonul smart se va transforma complet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×