LG Class este anunțat oficial; telefon mid-range cu 2 GB RAM și corp metalic cu grosime de 7.4 mm

1.369 ori
<b>LG Class este anunțat oficial; telefon mid-range cu 2 GB RAM și corp metalic cu grosime de 7.4 mm</b>După o serie de fotografii ajunse pe web anterior, iată că astăzi sud-coreenii de la LG decid să lanseze oficial smartphone LG Class. Modelul reprezentat &icirc;n imaginea de mai jos este unul de tip mid-range ce beneficiază de o carcasă metalică...

După o serie de fotografii ajunse pe web anterior, iată că astăzi sud-coreenii de la LG decid să lanseze oficial smartphone LG Class. Modelul reprezentat în imaginea de mai jos este unul de tip mid-range ce beneficiază de o carcasă metalică cu grosime de doar 7.4 mm, dar și de o sticlă curbată spre margini ce dă un efect 3D al imaginilor.

Pe partea de specificații regăsim un display HD IPS de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare și un slot microSD pentru carduri de până la 2 TB. Telefonul oferă un chip grafic Adreno 306, sistemul de operare Android Lollipop și conectivitate 4G LTE.

De asemenea, avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, de un senzor frontal de 8 megapixeli, dar și de un difuzor puternic de 1W. LG Class ne aduce o baterie de 2050 mAh, NFC, GPS, și o caracasă metalică cu greutate de 147 grame. Prețul acestui model va fi de aproximativ 340 dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×