LG Class este anunțat oficial; telefon mid-range cu 2 GB RAM și corp metalic cu grosime de 7.4 mm

Autor:  | Publicat în:  LG 1.210 ori
<b>LG Class este anunțat oficial; telefon mid-range cu 2 GB RAM și corp metalic cu grosime de 7.4 mm</b>După o serie de fotografii ajunse pe web anterior, iată că astăzi sud-coreenii de la LG decid să lanseze oficial smartphone LG Class. Modelul reprezentat &icirc;n imaginea de mai jos este unul de tip mid-range ce beneficiază de o carcasă metalică...

După o serie de fotografii ajunse pe web anterior, iată că astăzi sud-coreenii de la LG decid să lanseze oficial smartphone LG Class. Modelul reprezentat în imaginea de mai jos este unul de tip mid-range ce beneficiază de o carcasă metalică cu grosime de doar 7.4 mm, dar și de o sticlă curbată spre margini ce dă un efect 3D al imaginilor.

Pe partea de specificații regăsim un display HD IPS de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare și un slot microSD pentru carduri de până la 2 TB. Telefonul oferă un chip grafic Adreno 306, sistemul de operare Android Lollipop și conectivitate 4G LTE.

De asemenea, avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, de un senzor frontal de 8 megapixeli, dar și de un difuzor puternic de 1W. LG Class ne aduce o baterie de 2050 mAh, NFC, GPS, și o caracasă metalică cu greutate de 147 grame. Prețul acestui model va fi de aproximativ 340 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×