OnePlus 2 Mini își dezvăluie posibilul design prin intermediul unor randări ce vin din China

1.153 ori
<b>OnePlus 2 Mini își dezvăluie posibilul design prin intermediul unor randări ce vin din China</b>&Icirc;n urmă cu ceva timp, Pete Lou, co-fondatorul companiei OnePlus, ne dezvăluia faptul că anul acesta vom mai avea parte de un smartphone, unul ceva mai accesibil. Deși nu se știe cu siguranță dacă acesta se va numi OnePlus 2 Mini, sau dacă...

În urmă cu ceva timp, Pete Lau, co-fondatorul companiei OnePlus, ne dezvăluia faptul că anul acesta vom mai avea parte de un smartphone, unul ceva mai accesibil. Deși nu se știe cu siguranță dacă acesta se va numi OnePlus 2 Mini, sau dacă va avea o altă denumire, iată că astăzi vedem cum ar putea arăta.

Design-ul telefonului ne este dezvăluit prin intermediul unor imagine randate ce provin ca de fiecare dată din China. În mod inedit, se pare că această versiune mini este chiar mai arătoasă decât fratele său mai mare, telefonul adoptând un design ceva mai simplist de această dată.

Se remarcă un panou frontal cu margini foarte subțiri, un difuzor plasat frontal sub display, dar și prezența unei rame metalice. De asemenea, pe spatele telefonului regăsim un scanner de amprente, un biț dual-tone, dar și o cameră foto duală. La fel ca și OnePlus 2, acest model va adopta un port USB Type-C.

Singurul lucru ce ne intrigă este prezența grilei pentru difuzor și la baza telefonului. Una peste alta, acest model este doar o randare, și ar putea oferi doar un mic indiciu cu privire la versiunea finală a telefonului. Aparent, chip-ul quad-core Snapdragon 801 se va afla la interiorul acestui model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×