LG Class, primul smartphone complet metalic al companiei sud-coreene, de astăzi la eMAG

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.497 ori
<b>LG Class, primul smartphone complet metalic al companiei sud-coreene, de astăzi la eMAG</b>Un smartphone ce tocmai a poposit &icirc;n oferta eMAG &icirc;n cursul acestei zile, este și LG Class, primul smartphone complet metalic din portofoliul companiei sud-coreene. Din c&acirc;te observăm, se pare că cei de la eMAG &icirc;l listează sub...

Un smartphone ce tocmai a poposit în oferta eMAG în cursul acestei zile, este și LG Class, primul smartphone complet metalic din portofoliul companiei sud-coreene. Din câte observăm, se pare că cei de la eMAG îl listează sub denumirea LG Zero, un nume ce ar putea fi aplicat pentru piața europeană.

Din punct de vedere software, acest device sosește cu display HD IPS de 5 inch, cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz (64-bit), 1.5 GB memorie RAM și cu 16 GB memorie internă. Avem la dispoziție un slot microSD de până la 128 GB, conectivitate 4G LTE și o baterie de 2050 mAh.

LG Class, primul smartphone complet metalic al companiei sud-coreene, de astăzi la eMAG

Telefonul de față sosește cu un senzor foto principal de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED, dar și cu o cameră frontală de 8 megapixeli. LG Class aduce butoane de volum și power poziționate pe partea din spate, la fel ca și alte modele din portofoliul companiei. eMAG vinde acest produs la un preț de 1.249 lei.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×