LeTV 1S unboxing: primul contact cu un produs al unei companii în ascensiune, LeTV/LeEco (Video)

2.252 ori
<b>LeTV 1S unboxing: primul contact cu un produs al unei companii în ascensiune, LeTV/LeEco (Video)</b>LeTV, companie rebranduita în LeEco destul de recent a fost mereu deschisă cu privire la strategia sa şi anume că poate vinde handseturile şi în pierdere, pentru că serviciul său video e miezul afacerii sale. De aceea ne intrigă să luăm contact cu al..

LeTV, companie rebranduită în LeEco destul de recent a fost mereu deschisă cu privire la strategia sa şi anume că poate vinde handseturile şi în pierdere, pentru că serviciul său video e miezul afacerii sale. De aceea ne intrigă să luăm contact cu al patrulea telefon lansat de companie, modelul LeTV 1S, pe care îl scoatem din cutie mai jos.

LeTV 1S cutia retail

Terminalul a debutat în toamna anului trecut şi costă 979 lei la Quickmobile.ro, în varianta cu 3 GB RAM şi 16 GB stocare. Modelul cu 32 GB stocare costă 1077 lei. Acest smartphone vine într-o cutie ce afişează silueta telefonului pe capac şi aminteşte puţin de cutia unui iPhone din generaţiile mai noi. În cutie se află încărcătorul, cablul USB, o cheiţă metalică, manualul şi nu primim şi căşti la pachet.

LeTV 1S

LeTV 1S măsoară 7.5 mm în grosime şi cântăreşte 168 de grame, iar la interior se află un procesor MediaTek Helio X10, 16, 32 sau 64 GB stocare, plus 3 GB RAM. Primim şi două sloturi SIM, un display Full HD de 5.5 inch şi port USB Type C. Camerele incluse aici au rezoluţie de 13 MP şi respectiv 5 MP pentru cea frontală.

LeTV 1S scos din cutie

Avem şi o baterie de 3000 mAh la dispoziţie şi un corp metalic de culoare bej/roz. Terminalul pare destul de greu şi masiv faţă de altele din gama sa midrange. Remarcăm şi scannerul de amprente şi faptul că peste Android 5.1.1 e aplicat EUI de la LeTV. Revenim cu review curând.

Prețul actualizat al lui LeTV 1S îl puteți afla de pe Quickmobile.ro.

LeTV 1S Video Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×