Hudway Glass este un accesoriu care afişează un sistem de navigare HUD la volan, folosind un smartphone

Autor:  | Publicat în:  Accesorii Auto 1.672 ori
<b>Hudway Glass este un accesoriu care afişează un sistem de navigare HUD la volan, folosind un smartphone</b>&Icirc;n ultimul an tot mai mulţi producători de automobile au &icirc;nceput să implementeze sisteme HUD pe vehiculele lor, unele integrate chiar &icirc;n parbriz. Pentru cei care nu ştiu ce este un HUD (Heads Up Display), pot să &icirc;l descriu...

În ultimul an tot mai mulţi producători de automobile au început să implementeze sisteme HUD pe vehiculele lor, unele integrate chiar în parbriz. Pentru cei care nu ştiu ce este un HUD (Heads Up Display), pot să îl descriu drept acel "meniu" ce apare atunci când jucaţi un shooter spre exemplu, aceasta fiind cea mai nimerită metaforă. La volan e vorba de un afişaj în raza voastră vizuală, amplasat undeva în zona bordului şi parbrizului. Iar azi şi smartphone-ul intra în ecuaţie.

Hudway Glass este un accesoriu care proiectează un HUD în zona bordului, folosind un smartphone. Acest device include un display transparent montat pe bord şi el oferă informaţii despre navigare, viteza de deplasare şi altele, în mod interactiv. Evident va trebui să instalaţi o aplicaţie specială pe smartphone, iar ulterior Glass preia datele de pe handset.

Hudway Glass

Deocamdată produsul se afla doar pe Kickstarter, la nivel de proiect şi poate fi finanţat astfel. Hudway avea ca scop strângerea a 100.000 de dolari şi a strâns 500.000 deci gadgetul se va materializa. Un astfel de dispozitiv ar urma să coste în jur de 40 sau 50 de dolari si e foarte simplu de montat, cu o ventuză pe bord. Aplicaţia Hudway se găseşte pe Android şi iOS.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×