LG Class soseşte pe piaţa din Europa sub numele de LG Zero, îşi păstrează carcasa din aluminiu

Autor:  | Publicat în:  LG 714 ori
<b>LG Class soseşte pe piaţa din Europa sub numele de LG Zero, îşi păstrează carcasa din aluminiu</b>LG Class, unul dintre puţinele telefoane LG cu carcasa din aluminiu soseşte pe piaţa din Europa primind un rebranding. Astfel, el se va numi pe continentul nostru LG Zero, dar specificaţiile şi designul răm&acirc;n la fel. &nbsp; Vă informam cu...

LG Class, unul dintre puţinele telefoane LG cu carcasa din aluminiu soseşte pe piaţa din Europa primind un rebranding. Astfel, el se va numi pe continentul nostru LG Zero, dar specificaţiile şi designul rămân la fel.

Vă informam cu câteva zile în urmă că LG Class a sosit deja în România prin eMAG.ro, retailerul listând handsetul sub numele cel nou, adică Zero. Smartphone-ul costă 1249 lei şi are dotări midrange, printre care şi un procesor quad core Snapdragon 410 de 1.2 GHz, 1.5 GB RAM şi 16 GB stocare. Terminalul aduce şi slot microSD cu suport pentru până la 128 GB stocare extra şi conectivitate 4G LTE.

Avem parte şi de o baterie de 2050 mAh, o cameră principală de 13 megapixeli cu blitz LED şi o cameră frontală de 8 MP. LG Class respecta tradiţia LG şi integrează butoanele de volum şi Power în spate, iar ca OS primim Android Lollipop. E interesant că suntem privilegiaţi prin sosirea acestui model la noi aşa devreme, el urmând să ajungă în ţări ca Italia de abia la final de lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×