LG Display a dezvoltat LCD-urile circulare de mici dimensiuni

875 ori
<b>LG Display a dezvoltat LCD-urile circulare de mici dimensiuni</b>Ati putea spune ca micul obiect din imaginea urmatoare este un simplu ceas, dar noi va informam ca acesta este de fapt un display LCD de mici dimensiuni, care da startul unui nou trend tehnologic. &nbsp; Conform celor de la LG Display, acestia tocmai au...

Ati putea spune ca micul obiect din imaginea urmatoare este un simplu ceas, dar noi va informam ca acesta este de fapt un display LCD de mici dimensiuni, care da startul unui nou trend tehnologic.

Conform celor de la LG Display, acestia tocmai au fabricat cel mai mare LCD eliptic de 6 inch si un LCD circular de 1.4 inch, ambele afisand imagini de 262.000 de culori si un unghi de vizualizare de 160 de grade. Tehnologia nu este destul de "coapta" pentru a fi folosita pe produse electronice inca, iar printre aplicatiile sale se numara rame foto digitale si, dupa cum puteti vedea ceasuri de mana de moda veche.

Banuim ca dupa cateva luni de cercetare a sectiunii R & D de la LG, vom vedea tehnologia si pe telefoanele mobile, desi primul lucru care ne vine in minte cand aflam de acest concept este telefonul in forma de ou, pe care-l prezentau cei de la Concept Phones cu o saptamana in urma. Va trebui sa asteptam ca tehnologia sa fie finalizata, sau macar sa fie prezentata in cadrul showului SID saptamana viitoare, pentru a da un verdict.

Sursa: Gadget Zone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×