Samsung va include mini-proiectoare in telefoanele sale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.481 ori
<b>Samsung va include mini-proiectoare in telefoanele sale</b>Compania 3M a anuntat ca Samsung va fi primul producator de telefoane mobile care va folosi tehnologia mini-proiectoarelor 3M, capabila sa proiecteze o imagine pe un perete sau pe podea cu ajutorul unui terminal mobil sau laptop. Nu este inca foarte clar...

Compania 3M a anuntat ca Samsung va fi primul producator de telefoane mobile care va folosi tehnologia mini-proiectoarelor 3M, capabila sa proiecteze o imagine pe un perete sau pe podea cu ajutorul unui terminal mobil sau laptop.

Nu este inca foarte clar pe ce fel de terminale va folosi Samsung aceste proiectoare, sau daca acestea vor fi vandute separat, drept accesorii. Imaginati-va un smartphone Samsung cu proiector incorporat si sistemul de operare Windows Mobile, combinatia ideala pentru a face prezentari in PowerPoint. O astfel de combinatie de functii va tenta cu siguranta oamenii de afaceri si in general publicul care ar opta pentru un BlackBerry de obicei.

Tehnologia 3M isi gaseste aplicatia si in randul consumatorilor, de vreme ce serviciile de televiziune mobila devin tot mai populare si am putea folosi aceste mini-proiectoare pentru un soi de "mini-cinema". Ca sa nu mai vorbim de sesiunile de gaming, prin intermediul proiectorului, care va oferi o imagine mult mai buna decat cea de pe ecranul de mici dimensiuni al telefonului.

Sursa: Gadget Zone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×