LG Display Începe producția de ecrane in cell touch, Apple e probabil clientul preferat

Autor:  | Publicat în:  LG 912 ori
<b>LG Display Începe producția de ecrane in cell touch, Apple e probabil clientul preferat</b>știam de ceva vreme ca Apple ar dori să integreze pe cel mai nou iPhone tehnologia in cell touch, care integrează mecanismul de recunoaștere a atingerilor și LCD-ul în același panou, în loc de straturi separate. Ei bine acum LG Display a anunțat...

știam de ceva vreme ca Apple ar dori să integreze pe cel mai nou iPhone tehnologia in cell touch, care integrează mecanismul de recunoaștere a atingerilor și LCD-ul în același panou, în loc de straturi separate. Ei bine acum LG Display a anunțat oficial debutul producției de ecrane cu această tehnologie, la doar două săptămâni după ce Apple a primit brevetul pentru ea.

CEO-ul Han Sang-beom afirma că procesul de producție merge excelent, în ciuda complexității integrării mecanismului touch direct în panou. LG Display nu a numit vreun client pentru aceste panouri, dar e destul de clar că evorba de Apple și eventual și Samsung, asta dacă nu au și aceștia o tehnologie rivală. Cursa pentru a obține un telefon cât mai subțire da naștere unor tehnologii precum cea de aici. Se încearcă integrarea mecanismului touch în panou, micșorarea slotului SIM, orice pentru a menține terminalele subțiri.

Vom afla peste 3 săptămâni dacă noul iPhone vine cu această tehnologie sau nu, dar de vreme ce Apple are brevetul, e destul de sigur că îl va folosi la un moment dat. Va fi interesant de văzut dacă Samsung va implementa tehnologia, de vreme ce Apple are brevetul pentru ea și nu cred că va dori să îl împartă cu rivalii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×