LG Display va Începe producția În masă de panouri P-OLED flexibile În luna iulie

772 ori
<b>LG Display va Începe producția În masă de panouri P-OLED flexibile În luna iulie</b>După implementarea cu succes a unui panou flexibil de tip P-OLED pe smartphone-urile G Flex și G Flex 2, astăzi cei de la LG Electronics&nbsp;anunță faptul că începând din luna iulie se va da startul producției în masă de panouri flexibile...

După implementarea cu succes a unui panou flexibil de tip P-OLED pe smartphone-urile G Flex și G Flex 2, astăzi cei de la LG Electronics anunță faptul că începând din luna iulie se va da startul producției în masă de panouri flexibile realizate complet din material plastic.

Aflăm că în acest moment, panourile regăsite pe cele două generații G Flex nu sunt fabricate în întregime din plastic, acestea având aplicat un strat subțire de sticlă deasupra, lucru ce limitează capabilitățile de îndoire la o rază de 75 mm.

De asemenea, noile display-uri vor fi rezistente la impact și vor oferi o luminozitate de până la 807 unități lux pe alb. Astfel, această valoare va fi cu peste 100 de unități mai mare față de cea înregistrată de către campionul testelor de luminozitate aici la Mobilissimo, și anume Samsung Galaxy Note 4 (682 lux). Rămâne de văzut care va fi primul smartphone sud-coreean ce va beneficia de un astfel de panou.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×